Viski / Škotski viski

johnny walker blenders batch 0,70

johnny walker blenders batch 0,70

1.980,00 RSD

Viski / Škotski viski

johnny walker blenders batch 0,7l je nova linija eksperimentalnog viskija, a prvo izdanje je Batch Red Rie Finish Johnnie Valker Blenders-a, koji je inspirisan smelim ukusima američkog viskija. Napravio ga je mali tim stručnjaka za proizvodnju viskija predvođen majstorom blenderom Jimom Beveridgeom.

Batch Red Rie Finish Johnnie Valker Blenders-a jedan je od rezultata stotina eksperimenata sa ukusom koji se trenutno odvijaju u kući brenda Johnnie Valker. Obuhvata viskije napravljene od ječma i žitarica koje su prvo odležavale u buradima u kojima su burboni ranije odležavali, a zatim odležale u bačvama u kojima su pre njih starali viskiji od raži. Da bi se crvena raž završila, bilo je potrebno više od 50 eksperimenata sa 203 različita uzorka viskija od ječma i zrna. U slučaju Red Rie Finish, krajnji rezultat je neverovatno savremeni viski.
Ujednačen je, sladak i namerno jednostavan za konzumiranje, a prema rečima mešača Jima Beveridgea, složeni karakter škotskog viskija dobio je uzbudljiv preokret inspirisan najboljim tradicionalnim ukusima američkog viskija.


Slični proizvodi
Slični proizvodi